Po roku sa do programu každého dobrého cyklistu dostáva účasť na cyklistickom maratóne Po ceste SNP. Tento rok je termín pretekov 31.8. 2013 so štartom o 10 hod.

Aké zmeny sme pripravili?

Obidve trasy zostávajú nezmenené dlhá je dlhá 100 km a krátka je krátka 65 km.
Zmenené je len miesto kancelárie a štartu. Kancelária pretekov je v záhrade Turčianskej galérii kde bude prebiehať aj vyhodnotenie, tombola a taktiež výdaj stravy pre pretekárov.

Štart je pred budovou Turčianskej galérie hneď vedľa obchodného domu PRIOR.

Cieľ zostáva nezmenený a bude pred budovou mestského úradu Martin.

Po odštartovaní hlavnej kategórie budú pred budovou Turčianskej galérie prebiehať cyklistické preteky pre deti materských a základných škôl. Možno už na tomto podujatí položí základný kameň budúca nádej slovenskej cyklistiky.

V priestore štartu bude ďalej prebiehať výstava vozidiel značky Volkswagen a Škoda od spoločnosti Galimex. O dobrú náladu sa postará vystúpenie hudobnej skupiny.

Ďalšou novinkou už piateho ročníka je zaradenie cyklomaratónu do Slovenského pohára cyklistika pre všetkých Merida Roud Cup, v ktorom budú štartovať kategórie Masters, Ženy a Muži B.

Na trati bude jedna horská prémia pre krátku aj dlhú trať, ktorú zastrešila spoločnosť VIENA INTERNATIONAL,s.r.o.

Zaregistrovať sa môžete na našej web stránke pomocou „Prihláška cyklomaratón 2013“. V prihláške, vyplňujú druhú časť o licencii len pretekári registrovaní , ktorí pôjdu v rámci Slovenského pohára CPV.

Viac informácii nájdete v sekcii Cyklomaratón 2013.

Želám účastníkom cyklomaratónu pekné počasie a dobrý vietor do pedálov.

Uvidíme sa v Martine.


  13. 8. 2013      Rasťo Belák

Späť