Prvý októbrový víkend zorganizovali cyklisti z R.C.T. Martin tradičné ukončenie sezóny ZAKOPÁVANIE PEDÁLA 2012.

Ako býva dobrým zvykom, nechýbalo varenie guľášu, príprava mäska na rôzne spôsoby. Tento rok čakalo cyklistov aj prekvapenie v podobe pečeného prasiatka.
Večer si vypočuli z úst predsedu oddielu chvály na jednotlivých cyklistov ako aj poďakovanie za vzornú reprezentáciu športovcov na paralympijských hrách Londýn 2012.
Tento rok sa zúčastnil rozlúčky zo sezónou aj Vladislav Janovjak, ktorý spolu s Róbertom Mitošinkom získali bronz v preteku jednotlivcov na tohtoročnej paralympiáde. Pri večernej debate s ďalším účastníkom z Londýna Jaroslavom Švestkom spomínali ako im ich mechanik Patrik Chlebo pripravoval stroje.

O prvom prekvapení R.Belák vedel ale, že dostane tortu v podobe bicykla tak to nečakal. Sladkosť prišla pre všetkých vhod, hlavne pre martinčana Romana Zrelicu, ktorý v súčasnosti preteká za Banskú Bystricu.

Pochvala smerovala aj na Michala Mišíka, ktorý ako mladík skončil na siedmom mieste v celkovom poradí SP Muži B.
Prvoročák medzi Masters A, Ladislav Šidlo sa nemohol zúčastniť tejto spoločenskej rozlúčky ale poďakovanie za pekné výsledky a za poslaný demižónik si vyslúžil.

Padali nielen pochvaly ale aj vízie do budúceho roka. Martinský oddiel sa netají, získať opäť titul Majstra Slovenska Masters, ako aj zorganizovať etapové preteky a tak nadviazať na organizáciu z tohto roka.

Všetkým členom cyklistického oddielu ďakujem za ich výsledky v sezóne 2012 a želám im aby aj budúci rok bol pre nich úspešný.


  11. 10. 2012      Rasťo Belák

Späť