Druhý júlový víkend sa pre nás niesol v znamení časoviek pri Bratislave. Konali sa MSR v individuálnej časovke a časovke dvojíc. V sobotu sa na 20km trati v Lábe predstavili Milan Šugár a Daniel Švolík v kategórií Masters F. Milan sa umiestnil na 6.mieste, Daniel sa postavil na štart prvýkrát po zranení a podarilo sa mu získať 7. miesto. V kategórií Masters B zabojoval náš Mirko, ktorý si odniesol 11.miesto. 

V nedeľu sa však písala iná rozprávka. Naši pretekári opäť potvrdili, že "ve dvou se to táhne líp" a z MSR v časovke dvojíc v Zohore si odniesli pódiové umiestnenia. V Masters B si Mirko s Rasťom vyjazdili bronz, tesne o 5 sekúnd im ušlo striebro. Jožko Kohút so svojim parťákom si v kategórií Masters D vybojovali zemiakovú medailu za štrvté miesto. Avšak potešila nás aj naša nerozlučná dvojka, mládenci Milan Šugár a Daniel Švolík si rovnako ako "béčkari" v kategórií Masters F vyjazdili bronzové medaile.

Na inom fronte, v Žiari nad Hronom bojovala Sophia Lilgová. Z krátkej, no náročnej trati so zvlneným terénom slovenského pohára žien a junioriek si odnáša 14.miesto a pár odrenín po páde v poslednom kole. 

Najbližšie nás všetkých čakajú domáce etapové preteky-Turčianske Okruhy, na ktoré sa veľmi tešíme a dúfame, že sa stretneme v čo najväčšom počte!


  18. 7. 2022      SL

Späť