Druhý júnový víkend patril ďalšiemu kolu zo série pretekov Merida Road Cup. Okrem klasickej pohárovky sa na Teplom Vrchu tiež konali MSR v časovke jednotlivcov. 

 Snáď najvýraznejším sobotným výsledkom bolo víťazstvo Lenky Bičkošovej v kategórií Ženy MA, a zároveň obhajoba titulu Majsterky Slovenska. U mužov B nás zastupoval Patrik Lučanský, ktorý vybojoval pekné 10. mieszo.  V kategórií Masters B sa na 15. mieste umiestnil Peter Cigánek. Naši skalní veteráni z kategórie Masters F Daniel Švolík a Milan Šugár obsadili 7. a 8. miesto. 

 V nedeľu sa naši zástupcovia v posilnenej zostave predstavili v etapových pretekoch "PEKLO GEMERA".  Lenka Bičkošová po 61km trati (ženy MA) opäť zahviezdila víťazstvom. Na bedňu sa postavil aj Janko Palúch (masters A) s 3. miestom, ktoré sa mu podarilo získať aj vďaka pomoci Patrika Lučanského, ktorý mu po nešťastnom defekte daroval vlastné koleso a sám preteky nedokončil (tomu hovoríme tímový hráč :)). Veľmi pekné 5. a 6. miesto obsadili Rastislav Belák (masters B) a Michal Mišík (masters A). Všetci absolvovali náročnú 91,5km trať. Opomenúť nemôžeme ani Jožka Kohúta (masters C) s úctyhodným 17. miestom a Daniela Švolíka s Milanom Šugárom (masters F), ktorí sa umiestnili na 4. a 6. pozícií.

 Víkend hodnotíme veľmi pozitívne a už sa nevieme dočkať kedy všetkých pretekárov privítame u nás na Turčianskych Okruhoch!



  14. 6. 2021      SL

Späť