Pozdravujeme všetkých priaznivcov cyklistiky, zvlášť minuloročných účastníkov cyklomaratónu Po ceste SNP ako aj tohtoročných účastníkov.

Aj tento rok sa uskutoční cyklomaratón na počesť výročia Slovenského národného povstania pod ktorým drží ochrannú ruku primátor mesta Martin Andrej Hrnčiar.

Termín je 30.8. 2014 v sobotu so štartom o 10:00 hod.

Aj tento rok sme pripravili novinky, ktoré Vás určite potešia. Minulý rok to boli preteky pre detské kategórie, v ktorých budeme pokračovať aj v tomto ročníku.

Nad nimi stráži dohľad spoločnosť Galimex, s.r.o. a ako prvá novinka tohto roku aj spoločnosť ŠKODA Mladá Boleslav, ktorá venuje pre víťazov dresy. Ako druhá novinka bude štart a cieľ na jednom mieste.

Víťazné dresy pre víťazov hlavných kategórii poskytuje už tradične spoločnosť NYNA. Tretia novinka, do balíka na dlhú trať bude poskytnuté neutrálne mechanické vozidlo, do ktorého si budú môcť pretekári uložiť náhradné kolesá a taktiež bude slúžiť ako pojazdný bufet s nápojmi od spoločnosti NUTREND.

Posledná novinka bude v podobe živých vstupov do rádia Rebeca, v ktorom budeme prinášať poslucháčom priame vstupy z trate.

Veríme, že tieto novinky prinesú pozitívny ohlas.

Online registrácia na cyklomaratón 2014 je už spustená!

Tešíme sa na Vašu účasť.


  13. 8. 2014      Organizačný výbor Maratón SNP

Späť