Na 1. mája sa síce nepracuje ale športovať sa môže.

A keďže cyklisti z R.C.T. Martin nie sú za športový výkon platení ako profesionálni cyklisti, tak vycestovali do obce Komjatíc, kde sa konalo úvodné kolo Slovenského pohára Merida Roud Cup - Cyklistika pre všetkých v kategóriách Muži B a Masters.
Ako prvý z martinskej výpravy sa na štart postavil Daniel Švolík v kategórii D, kde ho čakalo 9 kôl bodovacej jazdy na 2200 m okruhu.V prvom preteku si Daniel Švolík vybojoval 9. miesto.

Každý prejazdový okruh , bodoval prvý pretekár a každý tretí prví štyria pretekári 5,3,2,1. Posledný okruh je bodovanie dvojnásobné.

V kategórii Masters A sa postavil na štart Ladislav Šidlo spolu s kategóriou Masters B kde preteká Rastislav Belák a spoločnou pomocou si vybojovali po 15 kolách bodovacej kaydz obidvaja tretie miesta, pričom L. Šidlo bol prvý v kategórii Masters A.
Pred ním boli vyhodnotení dvaja juniori, ktorí štartovali spoločne s kategóriou Masters A.

V hlavnej kategórii Muži B odštartovali na 18 kôl Michal Mišík a Tomáš Kojtal, ktorí spoločne spolupracovali ale nepodarilo sa im bodovať na bodovačkách. Nakoniec skončili v hlavnej skupine, Mišík obsadil 15 miesto a Kojtal 14. miesto.


  2. 5. 2014      Zdroj R.C.T. Martin

Späť