Požiadam pretekárov, všetkých kategórii Masters , Mužov B a Ženy, ktorí budú štartovať v rámci cyklomaratónu “ Po Ceste SNP“ aby sa registrovali dopredu prostredníctvom našej stránky. Nebude platná registrácia iba u hlavného rozhodcu.

Svojou skorou registráciou cez našu stránku si ušetríte čas pri prideľovaní čipu v deň štartu. Ďakujeme Vám za pochopenie.

ODPOVEDÁME NA ČASTÉ OTÁZKY.

Pôjde sa po tej istej trase ako minulý rok?
ÁNO, trasy sú tie isté. Zmenené je len miesto štartu, ktoré je pri Turčianskej galérii.

Bude na trati bufet?.
NIE, na trati nebude bufet. Pitný režim je zabezpečený pred štartom a v cieli firmou WIND z Martina od spoločnosti NUTREND.

Ako budú vyhodnotení pretekári s licenciou?
Pretekári s licenciou budú vyhodnotení len v rámci Slovenského pohára CPV Masters a nebudú vyhodnotení v rámci cyklomaratónu“ Po ceste SNP“ a nebudú zaradení do tomboly.

Pôjde po trase zberák?
ÁNO za posledným pretekárom na dlhej trati pôjde zberné vozidlo pre pretekárov, ktorí nebudú môcť z technických príčin dokončiť preteky. Taktiež pri veľkej strate budú z pretekov stiahnutí. O stiahnutí pretekára s veľkou stratou rozhodne hlavný rozhodca pretekov po porade s riaditeľom pretekov.

Môžu ísť mechanické vozidla po trase?
ÁNO, mechanické vozidlá budú pripustené na trasu len po registrácii sa v kancelárii pretekov u riaditeľa pretekov. Mechanické vozidlá budú označené.

Budú preteky aj pre deti?.
ÁNO, po odštartovaní hlavnej kategórie budú prebiehať v priestore štartu preteky pre deti, za účasti spoločnosti GALIMEX Martin.

Musím svoje dieťa prihlasovať dopredu? NIE, dieti netreba prihlasovať dopredu. Stačí prísť v sobotu do priestoru štartu a po odštartovaní hlavnej kategórie, bude otvorená kancelária pretekov v Turčianskej záhrade, kde môžete prihlásiť Vaše dieťa.

Budú prebiehať výsledky on-line?
ÁNO, výsledky bude možné sledovať on-line na internete www.vos-tpk.sk


  26. 8. 2013      Riaditeľ pretekov

Späť