Vážení cyklisti,

radi by sme Vám predstavili regionálnu cyklistickú ligu, ktorá sa odohráva aj v našom regióne, na cestách v okolí Martina.

Už tento týždeň začína 7. ročník, ktorý sa pravidelne uskutočňuje od roku 2011, kedy s týmto konceptom, ktorý je známy vo viacerých regiónoch na Slovensku, prišiel Ján Holiga z oddielu KBL ŠKP Martin. Pod jeho vedením bolo úspešne zorganizovaných šesť ročníkov tejto súťaže.

Siedmy ročník organizuje novo vzniknutá cyklistická skupina Cyklisti Martin, ktorá si dala za úlohu združovať všetkých cyklistov z nášho regiónu.

Jedná sa o sériu modelových pretekov v cestnej cyklistike, ktorá slúžia ako jedinečný tréning na získanie výkonu a taktických znalostí z cestnej cyklistiky. Či už nováčik, ktorý si chce vyskúšať ako je to pretekať v skupine cyklistov, alebo skúsení cyklisti, ktorí súťažia o najvyššie umiestnenia, všetci ste vítaní.

Kalendár a všetky ostatné informácie o cyklistickej lige nájdete na internetových stránkach skupiny www.cyklistimt.sk alebo na Facebook skupine s názvom Cyklisti Martin, kde budú postupne zverejňované aktuality a výsledky z jednotlivých kôl.

Tešíme sa na Vašu účasť.



  4. 5. 2017      Cyklisti Martin, R.C.T.Martin

Späť