Do štartu 8.ročníka cyklomaratónu Po ceste SNP zostáva pár dní a opäť si cyklisti z celého Slovenska vyskúšajú pár kopcov v Turčianskej kotline.

Určite ich najviac potrápi posledné stúpanie z obce Belá-Dulice na kopec ako domáci hovoria cez Kľúč do Jasena.

Aj tento rok "vojenský" organizačný štáb priniesol pár noviniek.

Ako prvá novinka bude, že pretekári budú rozdelení na krátku a dlhú trať tzn.,že nebudú pretekať spoločne. Spoločný štart bude pre obidve trasy len od mestského úradu po spoločnosť BIOTIKA. Odtiaľ budú mať letmý štart len pretekári na dlhú trať.

Pretekári na krátku trať zastavia a po troch minútach budú odštartovaní.

Ako druhá novinka je, že aj na posledného "bojovníka" pretekára na dlhej trati, bude v cieli čakať odmena.

Tretia novinka, sú pripravené finančné odmeny pre prvých troch pretekárov v absolútnom poradí na krátkej trati.

Finančné prémie ako aj ďalšie finančné záležitosti zastrešila spoločnosť PREFA invest a.s.

Víťazi v každej kategórie z krátkej trate dostanú víťazní dres, druhí dostanú cyklokraťasy a tretí cyklorukavice, všetko od spoločnosti ŠKODA GALIMEX.

Minulý rok sme zaradili tajne prémie, ktoré priniesli pozitívny ohlas a tak budeme v tom pokračovať aj v tomto ročníku kedy  sú pripravené dve tajné prémie. Ako indície môžu byť "nad partizánskou obcou" a "snaž sa aj na predposlednom". Tajné prémie sponzoruje spoločnosť BKL .

Pre deti sú pripravené pekné poháre od spoločnosti Gaya a ceny od ŠKODA AUTO vďaka spoločnosti Galimex Martin, ktorá opäť poskytla aj doprovodné vozidlá.

Náš dlhoročný partner Merida venovala karbonový rám ako prvú cenu do tomboly. Do tomboly taktiež prispeli spoločnosti, ECCO, VIENA INTERNATIONAL, Hotel Impozant, Geo Net, WIN s.r.o., Neografia a ďalší.

Jednou novinkou bude, že si uctíme aj najstaršieho "partizána"účastníka pretekov.


Tešíme sa na Vašu účasť a želame Vám preteky plné športových útokov.





  24. 8. 2016      Organizačný štáb.

Späť